Hooikoorts behandelen met acupunctuur of tapen.
15 januari 2018
In deze aflevering van de Achter de Schermen-podcast van Trouw gaat verslaggever Jade Smith in gesprek met ex-Jehovah’s Getuige Veerle (51), psychotherapeut Monique Molendijk en psycholoog Nynke Neijzen.

Veerle groeide op in de gemeenschap van Jehovah’s Getuigen. Drie jaar geleden liep zij psychisch en emotioneel vast in haar geloof. “Als ik niet vanuit mijn hart mijn eigen leven mag bepalen, dan raak ik mijn hart kwijt.” Eerder sprak de krant al in de reeks identiteitscrisis over het opgroeien in de gemeenschap van Jehovah’s Getuigen. In deze podcast leggen Veerle, psycholoog Nynke Neijzen en psychotherapeut Monique Molendijk uit welke problemen ex-leden van de gemeenschap van Jehovah’s Getuigen tegenkomen.

Beluister hier onder de podcast:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.